Георги Йомов се е познавал с простреляните, стана ясно какво е запалило искрата

Георги Йомов се е познавал с простреляните, стана ясно какво е запалило искрата
A A+ A++ A

Звездата на ЦСКА Георги Йомов ще се размине с обвинения от прокуратурата. Във вторник Йомов бе разпитан и задържан заради стрелбата на бензиностанцията на Околовръстното шосе.

Пред разследващите той е разказал, че на бензиностанцията е станал конфликт между 22-годишния му брат и група непознати. Впоследствие Теодор Йомов се обадил на баща им - 42-годишния Цецко Йомов, а след пристигането му той е произвел изстрели по двама души със стоп-патрони, но от упор.

26-годишният Марио Вълчев и 36-годишният Иван Петров бяха транспортирани с огнестрелни рани във Военномедицинска академия. Вълчев е прострелян в двата крака, опериран е, контактен е, разпитан е и е освободен от болницата. Петров е настанен във ВМА. На мястото на стрелбата са намерени 3 гилзи и 1 патрон от 9мм пистолет.

Предстои районната прокуратурата да се произнесе относно обвиненията срещу Цецко Йомов и Теодор Йомов.

Междувременно се разбра и причината за екшъна. Конфликтът е започнал заради паркирана кола. Има данни, че двете компании са се познавали, съобщава Нова тв.

Досъдебното производство ще бъде прехвърлено от Софийската градска прокуратура в районната, тъй като става дума за нанасяне на леки телесни повреди, обясниха от държавното обвинение. 

#Георги Йомов #стрелба

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »