Симона и Борислав са големите победители в третия сезон на „Един за друг“

Симона и Борислав са големите победители в третия сезон на „Един за друг“
A A+ A++ A

Зрителите станаха свидетели на грандиозна финална битка за победа в третия сезон на „Един за друг“. Последното предизвикателство – „Четири сезона“, тества силата на волята и издръжливостта на влюбените участници. Симона и Борислав се справиха най-добре в играта и демонстрираха самообладание отвъд предела на човешките възможности. Семейството с две деца си извоюва първото място в най-романтичното предаване в телевизионния ефир и със собствени сили успя да спечели 74 081 лв.

Във финалното изпитание двойките трябваше да мобилизират силите си и да устоят на суровите стихии на любовта – жарко слънце, студен дъжд, леден вятър и зимна вихрушка. Всичко това докато пазят баланс върху подвижна платформа, без да се отделят един от друг за секунда и държейки 15-килограмова чанта.

Четвъртото място в надпреварата заеха Теодора и Генади, които първи слязоха от подиума, а бронзът отиде при Гергана и Радослав. Подгласници на победителите станаха Поля и Димитър, които до последно се бореха с тежките капризи на сезоните. Най-голямо спокойствие и сила на духа запазиха Симона и Борислав, които стоически успяха да издържат най-дълго и да вземат победата.

„Чувството е неописуемо, не можем да го осъзнаем все още! Участието ни в това предаване беше много емоционално. „Един за друг“ е най-интересното нещо, което ни се е случвало в живота. Тепърва излизайки ще започнем още повече да чувстваме какво сме преживели тук – емоции, любов, приятели и грижа към другия. Най-важното е, че никога не загубихме себе си и останахме такива каквито сме. „Един за друг“ е нещо нереално и прекрасно! Благодарим на всички!“ – коментираха големите победители Симона и Борислав своето участие в „Един за друг“. 

„Вие сте единствените, които успяха да преодолеят всички 45 предизвикателства, пред които ви изправихме. В тях нееднократно победихте собствените си страхове, научихте безценни уроци, опознахте неподозирани черти от характера на любимия си човек, открихте такива у самите вас и се убедихте, че вашият партньор е най-силната ви опора. Сигурен съм, че тези изключителни мигове ще останат един от най-ярките ви спомени в живота. Благодаря ви, че участвахте в голямото романтично приключение „Един за друг“!“, коментира чаровният водещ на предаването Емо Чолаков.

За трета поредна година най-романтичното риалити в българския телевизионен ефир предложи на зрителите положителни емоции, оспорвани предизвикателства и много любов. В продължение на 3 месеца 13 атрактивни двойки се впуснаха в шеметна надпревара, която ги изкара извън комфортната им зона и тества техните взаимоотношения, физическа и психическа подготовка. Всички те показаха неповторима решителност, сила на духа и доказаха, че са „Един за друг“.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »