Баща на 2 деца напусна семейството си, бежанка от Украйна му завъртя главата СНИМКИ

Баща на 2 деца напусна семейството си, бежанка от Украйна му завъртя главата СНИМКИ
A A+ A++ A

Не е нещо странно да има любовни триъгълници. И то навсякъде по света, но във Великобритания нашумя случаят с 23-годишна бежанка от Лвов и англичанин, който напусна семейството си заради нея. Първоначално София Каркадим била приютена в дома на сем. Гарнет по програма за прием на бежанци. Само след 10 дни съпругата поискала от София да се изнесе, а тя обявила, че е влюбена в 29-годишния Тони. Бащата на две деца напуснал дома си, за да преследва любовта.

Руското издание “Комсомолска Правда - Петербург” потърси роднини на фаталната София, за да открие повече информация за нея.

А те правят и едно подозрително заключение: ”Тя ще бъде с него, докато има изгода”.

Оказва се, че София Каркадим живеела в Киев, въпреки данните че е бежанка от Лвов. Нейният баща напуснал семейството, когато момичето било на 3 годинки, а у дома се появил пастрок. После  нейният татко Иля Каркадим създал ново семейство, а с дъщеря си общувал рядко.

“Радвам се за нея, но аз не живея край момичето от 20 години. Понякога се чувахме по телефона. Но за личния и живот не знам почни нищо. Още повече да опозная психиката й. Нюанси за историята с британеца също не знам, затова изводи няма да правя”, споделя той.

София учила в украинската столица Киев, а в ученическите си години, съдейки по съдържаниието в социалните мрежи не била от най-срамежливите. Например, когато я попитали коя е любимата й поза за сън, отговорила лаконично - “69”.

След училище тя продължила обучението си в Киевския политехнически институт. После започнала работа като проджект мениджър в местна IT компания.

Сред приятелите й имало хора както от Петербург, така и от Моква. Нейни роднини живеят в Крим и Киев, друти в Западна Украйна. Те разговаряли с руското издание, но поискали да запазят анонимност.

Те не се изненадали, когато разбрали за любовния романс на своята роднина във Великобритания.

“Тя има свободно поведение. София си е такава, как да кажа – обича да обикаля. Постоянно купонясваше някъде, изчезваше за седмици. Нямаше сериозни връзки, не беше и омъжена”, признава един от роднините пред “КП-Петербург”

 Според нейните близки, София никога не е имала проблем да спечели мъжкото внимание, а и тя не скривала, че обича да флиртува. На една от снимските в социалните мрежи може да я видим да гледа “7 начина бързо да те харесат”, пиейки вино.

“Тя е толкова мила, сладка, за нея да омае мъж не е никакъв проблем. София може да му са качи и на главата” , клюкарстват роднините.

Коркодим първо избягала в Полша, но там не и харесало. После стигнала до Германия, където дори получила статут.  След това решила, че не иска са се задържа и мислила накъде да поеме – към САЩ или Великобритания.

“Съдейки по всичко е избрала Британия”, допълват роднините. Оттогава те нямат връзка с нея.

Всичко това обаче са само предположения. Възможно е любовта между двамата да е истинска, а скоро до нас да достигнат новини и за сватба между младите, която до доведе до дълъг семеен живот.

Родствениците на момичето, обаче смятат, че историята сама по себе си е обидна, като отбелязван, че акцента на нациолналността на героите в нея е излишен. “Не разбирам защо има толкова отзвук, това може да се случки с всеки човек, във всяка точка на света”, логично отбелязват тел

А самата тя, както и нейния нов любим изглежда са щастлими, съдейки по снимките в медиите, и не обръщат внимание на хората, които осъждат решението им.

Превод: GlasNews.bg

#бежанка #бежанци #Великобритания

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »