Люси от "Ергенът": Хората ме обичат! ВИДЕО

Люси от "Ергенът":  Хората ме обичат! ВИДЕО
A A+ A++ A

Нищо не е такова, каквото изглежда! С тези финални думи Люси от "Ергенът” завърши интервюто в нашето студио. Сигурни сме, че и вие ще се убедите в същото след този разговор с нея. 

Люси е една от най-запомнящите се участнички в предаването, а в нея ние открихме изключително положителни качества. Логика да бъде при нас определено ИМА, защото ни сподели много интересни неща за нея самата, спортния ѝ дух, пикантни моменти от предаването, нейната страст - модата, мъжете и още!

Как реши да се запишеш за "Ергенът” и би ли го направила отново?

Не съм сигурна дали бих отново. Но тогава бях в ситуация, в която не ми се случваше нищо интересно, но бях изпуснала кастингите за "Сървайвър” и "Фермата”. Видях рекламата по телевизията, видях Виктор - хареса ми и реших да се запиша.

Ти си спортна натура. Какви спортове си тренирала?

Футболните му умения, които видяхте в предаването придобих от първи до седми клас, защото обожавах да играя футбол с момчетата от училище. Много ми харесваше и в един момент исках да започна да тренирам футбол. Но тогава родителите ми не успяха да намеря школа, в която тренират жени и се наложи да се преориентирам. Баща ми предложи лека атлетика и когато бях пети клас ме записаха в Славия. Тренирах около 3 години. Исках да се развивам и професионално, но трябваше да се състезавам под чуждо име, затова смених мястото.

Би ли се върнала към спорта?

Да, бих. Даже много се бях нахъсала, гледах олимпиадата. Бях си намерила треньор, но стана време да влизам в "Ергенът”. След това ентусиазмът ми спадна и тренирам основно във фитнес.

С какво се занимаваш в момента?

В момента имам онлайн магазин за дамска мода, в който намерих себе си. Наистина ми доставя удоволствие и ми е интересно. Стоплят ме съобщенията, които получавам от клиентките ми.

Имаш ли любим стил или тип дреха?

Не се категоризирам в определен стил. Това какво ще облека зависи от настроението ми. Роклите са ми най-лесни за съчетаване, защото трябва да се комбинират само с обувки и чанта. През лятото можете да ме видите най-често с къси панталонки. През годините съм сменила много стилове. Имах едномесечен период в шести клас, в който бях метълка.

Обичаш да пътуваш. Кое място ти е любимо?

Това определено е Италия и храната е една от основните причини. Глутенът там не ми се отразява по най-добрия начин. Когато не мога да избера нещо от менюто е спирам на ризото с гъби. В Италия ме впечатлява цялостната атмосфера. Архитектурата във Верона е като декор от филм. Пренася ме в съвсем друг свят. Мечтая си да посетя Позитано, но всички ми казват, че трябва да отида там с човека на сърцето ми. Така че изчаквам!

Да се върнем към Виктор. С какво те впечатли той?

Привлече ме визията му, въпреки, че не е мой тип. Аз харесвам много високи мъже със сини очи. Забавен и интересен човек е.

Какви качества трябва да притежава човекът до Люси и доколко е важна визията? Поддържа ли връзка с момичетата от формата и как толкова голяма група от дами успява да съхрани приятелството си? Какво са правили с Кари в планината и как се справя с хейта, който я засипва след предаването? Отговорите на тези въпроси ще откриете в нашето ново видео!

***

 

#Люси #Ергенът

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »