Депутати напускат ИТН и отиват при ПП! Слави: Предатели за пари и постове

Депутати напускат ИТН и отиват при ПП! Слави: Предатели за пари и постове
A A+ A++ A

Вървим в посока на това да осигурим пълно мнозинство". Това заяви в Стара Загора депутатът от "Продължаваме Промяната" Атанас Михнев - на фона на анонса на премиера Кирил Петков, че се търсят 12 депутати от ИТН, които да се "отцепят" от групата си и да осигурят мнозинството след като лидерът Слави Трифонов обяви напускане на управленската коалиция. Вярно или не - първото затвърди самият Трифонов, който малко след изявата на Михнев обяви (традиционно) в профила си във Фейсбук, където е доста ативен:

"Току-що получих информация, че депутати от "Има такъв народ" ще напуснат парламентарната ни група. И ще подкрепят Кирил Петков и Асен Василев".

И съответно обвини съратниците си в това, че били купени и ги обяви за "предатели:

"Най-вероятно са купени с пари и постове. То ще се види и кой какъв ще стане. Не е нужно да съм врачка, за да позная, че те ще изговорят купища лъжи и измислици в стилистиката на Кирил и Асен, само и само да оправдаят постъпката си и да успокоят гузната си съвест. Само че предателството си е предателство и предателите никой не ги обича. Дори и тези, които печелят от тях". 

#ИТН #ПП #депутати #Слави Трифонов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »