Петков от Трявна: Правителството има все повече врагове - и вътрешни, и външи

Петков от Трявна: Правителството има все повече врагове - и вътрешни, и външи
A A+ A++ A

Премиерът Кирил Петков заяви, че се увеличават средите, които искат правителството да бъде свалено. При посещение в Трявна той заяви, че кабинетът има все повече врагове - както вътрешни, така и външни:

"Всички, които до този момент са крали и знаят, че рано или късно ще минат ако не през нормалната прокуратура, то през еврпрокуратурата - където има евросредства. Втората група от хора е които са били свързани с газови и енергийни печалби, които сега свършва. Трето - руската държава и техните хора съм сигурен, че в момента биха се радвали някое друго правителство да видят".

По-рано днес, във Велико Търново, премиерът Кирил Петков каза, че управляващите продължават да търсят подкрепа за ново парламентарно мнозинство, след като партия "Има такъв народ" напусна коалицията:

"Да имаме 121 депутати, които никой от тях да няма зависимости, никой от тях да не спира реформата в съдебната система, никой да не спира промяната в антикорупционната комисия, да можем да приемем бюджета".

Според Петков необходимо е още седем души да последват петимата депутати от партия "Има такъв народ", които вчера обавиха, че напускат нейната парламентарната група.

Източник: БНР

#Кирил Петков #Трявна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници