Мачовете на Ботев и ЦСКА в Европа претърпяха сериозни промени в програмата

Мачовете на Ботев и ЦСКА в Европа претърпяха сериозни промени в програмата
A A+ A++ A

УЕФА разпореди сериозни промени в програмата за мачовете на два от родните тимове в Европа. Ботев Пловдив ще приеме кипърския гранд АПОЕЛ Никозия не на 21 юли, а ден по-рано, на 20, в София на Националния стадион. ЦСКА пък първо ще гостува на македонския Гьорче Петров, вместо в първия мач да е домакин. Промените се налагат, защото иначе трябваше Ботев, ЦСКА и Левски по едно и също време да домакинстват в София. 

Ето какво написаха от ЦСКА:

УЕФА направи промени във вече изтегления жребий за 2-ия кръг на Лигата на Конференциите. След разисквания и намеса на европейската футболна централа по казуса с двубоите на трите български представителя, финалното решението е ЦСКА да гостува в първия мач на „Македония Гьорче Петров“ на 21 юли в Скопие, а седмица по-късно армейците да домакинстват на съперника си в София.

Крайният срок за отборите за потвърждаване на стадионите и началния час на срещите е 22 юни. ЦСКА ще приеме северномакедонците на „Българска армия“ на 28 юли от 20:00 ч.

Ето какво написаха от Ботев:

Ботев ще приеме кипърския АПОЕЛ на 20-ти юли в София.

Причината за промяната е, че трите български представителя в Лигата на Конференциите бяха изтеглени като домакини в първите срещи.

Реваншът между АПОЕЛ и Ботев остава без промяна - на 28 юли.

 

#УЕФА #Лига на конференциите #Ботев #ЦСКА

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »