Нинова пак атакува Радев: Служебните кабинети му се усладиха

Нинова пак атакува Радев: Служебните кабинети му се усладиха
A A+ A++ A

На президента Радев президентската институция му е тясна, той иска реална властСлужебните кабинети му се усладиха. Инсталирайки ги като лице на промяната, като някакви кукли едва ли не, той си мислеше, че ще остане да дърпа конците. И след като Кирил Петков и Асен Василев си поеха отговорността, това не се случи и според мен разривът започна с първата смяна в "Булгаргаз", заяви Нинова.

Тя определи в много случаи като абсолютно необективни атаките от президентството.

Президентът чрез своите назначения в администрацията искаше да бъде скрития премиер, а Кирил Петков да бъде лицето, допълни Нинова.

Вицепремиерът коментира интервюто на премиера Кирил Петков пред британския "Гардиън", което предизвика коментари по темата изнасяме или не оръжия за Украйна.

Имаме едно разминаване и едно неправилно тълкувание в това интервю, обясни Нинова.

Ние много отдавна сме заявили позицията си, че трябваше да продължат разговорите с "Газпром". След няколко срещи с работодателските организации, тяхното мнение беше същото, така че тук имаме разминаване с г-н Петков и това не е новина, обясни Нинова.

По темата за оръжията за Украйна - България не е изнесла и един патрон за Украйна и не изнася, категорична е Нинова. Тя даде опростен пример за ситуацията.

#Корнелия Нинова #Румен Радев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »