Най-добрите градове в Европа за посещение с деца

Най-добрите градове в Европа за посещение с деца
A A+ A++ A

Европа е дестинация перфектна за деца със страни пълни със семейни изживявания, които могат да осигурят на семейството ви безкрайно забавление по време на пътуването ви.

С приказни замъци, села с интересни истории, уроци по готвене и вълнуващи начини за изследване на уединени острови до музейни галерии, Европа е фантастична дестинация за деца от всички възрасти.

РимРим с деца е дестинация на очарование и безкрайни възможности. Независимо дали търсите курс за приготвяне на пица, който може да задържи интереса на цялото семейство, или желаете да намерите нови начини да съживите историята в руините и музейните галерии, Рим е подходящо за семейства място за откриване, изследване и учене. Опитайте храна, която знаете, че децата ще харесат, последвайте пътя на миналото или превърнете разглеждането на изкуството в търсене на съкровище. Когато сте в Рим, можете да се насладите на култура, насочена към семейството, като римляните.

Ако изберете тази дестинация за вашето пътуване, прочетете повече за най-добрите забавления за семейства с деца в Рим, за да откриете какви възможности крие това невероятно място.

Лондон

Лондон е изключителен град, който да посетите като семейство, с чудеса, които могат да ви изправят лице в лице с история или фантастични светове. Независимо дали ще откриете сянката на Питър Пан в Кенсингтън Гардънс или ще пиете чай по време на семейна закуска, ще потънете в красотата на Темза или ще стоите на ръба на магьосническия свят, Лондон може да се почувства като величествен град както за деца, така и за възрастни. Пътувайте по калдъръмени алеи, посетете и изследвайте дълбините на град, който се чувства исторически и съвременен.

А ето и няколко забавни идеи за почивка с деца в Лондон.

Париж

Париж е лесно разпознаваем за деца от всички възрасти и "Градът на светлината" оправдава репутацията си на елегантност, история и чар, на които вашето семейство може да се наслади. От Айфеловата кула до Лувъра, градините във Версай до апетитните сладкиши, Париж е град, в който можете да се насладите. Търсете гаргойли, кацнали върху готически катедрали, търсете съкровища на импресионистите в д'Орсе, научете как да направите перфектния шоколад. Когато посещавате Париж със семейството си, можете да изпитате истинската красота на града с детско удивление.

Ако искате да се насладите на тази романтична дестинация - прочетете повече за безплатните забавления в Париж. Околностите на града също са впечатляващи, така че научете някои идеи за разходка около Париж или пък се насладете на еднодневно приключение.

#Европа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Туризъм
Последно от Туризъм

Всички новини от Туризъм »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"