Водещата Деси Хаджиева арестувана при акцията на полицията в ТВ+?

Общество | 9 януари 2013, сряда / 16:31| Показвания:При акцията на Икономическа полиция в офисите на частния телевизионен канал ТВ+ е била задържана водещата Деси Хаджиева.

При акцията на Икономическа полиция в офисите на частния телевизионен канал ТВ+ е била задържана водещата Деси Хаджиева.

Информацията съобщи Милен Цветков в студиото си по Нова телевизия, предаде БЛИЦ.

В съобщението на МВР за акцията, свързана с данъчни престъпления, не се съобщава за арестуван служител на медията.

Телевизията се излъчва само в мрежата на сателитния оператор „Булсатком", който в началото на годината спря да излъчва програмите на bTV Media Group заради неразрешен търговски спор.

„Самият факт, че ТВ7 съобщи това, трябва да ви навежда на мисълта за някаква... далавера," коментира пред OFFNews маркетинг директорът на „Булсатком" Тинко Тотев.

Във вторник от ТВ7 съобщиха, че ще спрат излъчването на програмата си в мрежата на „Булсатком", ако до 11 януари в рамките на работния ден не получат от сателитния оператор еднозначен отговор на предложението си за нов договор, припомня „Дневник".

TВ7 все още няма удовлетворителен отговор от „Булсатком" на поставените изисквания за нови договорни отношения.

„Нашата оферта към „Булсатком" е за справедливи пазарни взаимоотношения, които да отразяват текущите рейтинги и пазарните дялове на ТВ7 и Super 7," пише в официалното съобщение на медията.


Тагове: ТВ+, Деси Хаджиева, Милен Цветков, Нова телевизия, МВР, „Булсатком", bTV Media Group, ТВ7, Тинко Тотев, Икономическа полиция

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси