Над 13 500 полицаи ще охраняват избирателните секции на референдума

Референдум 2013 | 26 януари 2013, събота / 13:27| Показвания:Полицията ще информира за допуснати нередности и нарушаване на обществения ред ще бъде публикувана на всеки четири часа на интернет страницата на МВР. снимка: БГНЕС

Над 13 500 полицаи ще охраняват избирателните секции за националния референдум в неделя, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Полицията вече е предприети са мерки за обезпечаване на обществения ред и сигурността на хората, като са били проведени срещи със секционните комисии по места.

Охраната на секциите ще бъде поета още тази събота, от 13.00 до 18.00 часа, като те ще бъдат предадени на секционните комисии сутринта на 27 януари преди началото на ядрения референдума. Полията ще охранява извън секциите, но при нужда ще има право на интервенции и в помещенията за гласуване.

В деня на референдума в 10.45 и 16.30 часа ще бъдат дадени брифинги в заседателната зала на Министерството на вътрешните работи, като информация за допуснати нередности и нарушаване на обществения ред ще бъде публикувана на всеки четири часа на интернет страницата на МВР.


Тагове: полицаи, охрана, полиция, избирателни секции, гласуване, референдум

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси