Охранители в дискотека бият клиентите

Охранители в дискотека бият клиентите
Потърпевшият Александър Тодоров разказа, че той и приятелите му с нищо не са предизвикали агресията на охраната на нощното заведение. Снимка: бТВ
A A+ A++ A

Ямболци бяха пребити от охранители в дискотека в последните дни на миналата година.

Новогодишната вечер бе помрачена за няколко души от Ямбол след инцидент в местна дискотека, съобщи bTV.

На 29 срещу 30 декември Александър Тодоров, брат му, половинките им и двама техни приятели били пребити от охранителите на заведението.

Пострадалите твърдят, че с нищо не са предизвикали агресията на биячите си.

„Бяхме нападнати от охраната на дискотеката с боксове, със счупени бутилки и със столове и бяхме тотално обезобразени от определени личности от охраната. По абсолютно никакъв начин не сме ги провокирали“, заяви Александър.

„Чисто и просто ние сме излезли да се забавляваме и в момента, в който бяхме решили да си тръгваме, бях изведен от единия от охраната, който впоследствие ме удари в гръб с бокс в главата. Главата ми е пукната, с комоцио. Те ни наблюдаваха цялата вечер“, каза още той.

Той допълни, че има информация за още много инциденти в клуба. Един от лекарите, който го поел след побоя, признал, че негов колега също бил бит в дискотеката.

Дори и на следващия ден след инцидента с Александър и компанията му се стига до саморазправа на охраната с друг младеж.

Собственикът на заведението Иван Ботев отхвърли всички обвинения срещу клуба и персонала му.

„Инцидент е станал между две групи, които са се спречкали в заведението и охраната се е намесила, за да не се стигне до тежки последствия. Първия път са ги успокоили, намесили са се втори път, тъй като двете групи видимо са искали да се бият. Подобни инциденти не се случват често“, заяви Ботев.

Началникът на РУ „Полиция“ в Ямбол главен инспектор Марко Бумбаров уточни, че е образувана преписка и се работи по сигнала.

#Ямбол #дискотека #охрана #охранители #Александър Тодоров #главен инспектор

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"