Здравният министър: Знам, че ме подслушват, но това ме амбицира

Здравният министър: Знам, че ме подслушват, но това ме амбицира
Петров определи изтеклите разговори между Бойко Борисов, Мирослав Найденов и Николай Кокинов като нещо „грозно и мръсно, което вади на показ низки страсти". Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Живея с мисълта, че съм слушан и наблюдаван, но така съм амбициран да се справя по-добре, призна служебният министър на здравеопазването проф. Николай Петров пред Би Ти Ви.

Петров определи изтеклите разговори между Бойко Борисов, Мирослав Найденов и Николай Кокинов като нещо „грозно и мръсно, което вади на показ низки страсти". Според него, никой от замесените в скандала няма да извлече полза от него.

„Ако е свързано със сигурността на гражданите - добре, но ако е свързано с нечисти сметки и развитие в кариерата, е изключително грозно," коментира професорът.

Министърът  изрази надежда след изборите на 12 май да бъде съставен кабинет, за да не се стигне до нов предсрочен вот. Той смята, че удължаването на управлението на служебния кабинет не е добър вариант за България.

„Аз не съм политик, а експерт. Мандатът на служебното правителство е кратък и се опитваме да свършим нещо полезно", коментира той.


#Проф. Николай Петров #подслушване #Петров #Бойко Борисов #Мирослав Найденов #Николай Кокинов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"