Райков: Сценарият служебното правителство да остане по-дълго е кошмарен

Райков: Сценарият служебното правителство да остане по-дълго е кошмарен
A A+ A++ A

Възможността да има проблеми с изборния вот и служебното правителство да остане по-дълго на власт е кошмарен сценарий, който дори не бих искал да коментирам. Това каза пред журналисти премиерът Марин Райков, след като гласува в 32-ра секция в столичния кв. "Княжево", предаде агенция “Фокус”.

Марин Райков каза още, че откритите вчера бюлетини нямат нищо общо с предположения и съмнения, че изборният вот ще бъде провален. „Ние няма да допуснем това да се случи”, заяви Райков. Той посочи, че по принцип всякакви сценарии могат да бъдат изречени.

„Един ден преди настоящите избори аз много ясно заявих, че в една демократична страна всичко може да бъде казано или да бъде направено”, посочи Марин Райков. „Тези теории за завери и комплоти, на които станахме свидетели, ясно показват, че определени сили в България трябва да си зададат въпроса за това дали играят по правилата на демократичната игра”, каза Райков.

На въпрос как би коментирал това, че бившият вътрешен министър Цветан Цветанов е приписал вината за откритите бюлетини на служебния кабинет, премиерът Марин Райков заяви: „Очевидно е, че няма нищо по-лесно от това някой да припише вина на служебния кабинет. Той затова е тук – за да бъде гръмоотвод. Не мога да коментирам въпроса ви, тъй като лично не съм чул подобни твърдения, но и всеки, който обвинява, трябва и да го доказва".

#Марин Райков #избори #служебно правителство #сценарий

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »