Здравният министър Таня Андреева ексклузивно във „Факторът Кошлуков”

Здравният министър Таня Андреева ексклузивно във „Факторът Кошлуков”
Здравният министър в кабинета „Орешарски” д-р Таня Андреева ще е ексклузивен гост на „Факторът Кошлуков” тази събота. Снимка: „24 часа“
A A+ A++ A

Здравният министър в кабинета „Орешарски“ д-р Таня Андреева ще е ексклузивен гост на „Факторът Кошлуков“ от 9.00 ч. по ТВ7 тази събота.

В първото си телевизионно интервю тя ще говори за рестарта на здравната реформа и за основните точки в оздравителния план на новото правителство.

Водещият Емил Кошлуков ще разговаря с омбудсмана на България Константин Пенчев за това кои са най-важните закони, които трябва да приеме 42-рото Народно събрание, за цигарения дим в заведенията и за контрола над новата власт.

Четин Казак от ДПС и Борислав Гуцанов от БСП пък ще дадат отговор на въпроса има ли чуваемост между партиите и как в условията на политическа нестабилност ще създадат условия за стабилитет на новата власт.

На кръглата маса по темата „Какво да очаква българската икономика и джобът на нашенеца от новото правителство“ ще седнат финансистът Емил Хърсев, журналистът Петьо Блъсков и експертът в публичните комуникации Красен Кралев.

В 11:30 часа на мястото на Кошлуков  ще седне водещият от „Пред банята” Николай Александров.

В рубриката „Дартс“ той ще посрещне бившия президент на ЦСКА Александър Томов, с когото ще обсъдят последните събития в червения клуб и сегашното управление на хората от „Титан“.

#Таня Андреева #Емил Кошлуков #Борислав Гуцанов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници