Велислава напусна „Къртицата“

Велислава напусна „Къртицата“
Велислава и Марина се изправиха една срещу друга на елиминациите в четвъртък. Снимка: „Къртицата“
A A+ A++ A

Поредната жертва на Къртицата от едноименното шоу е Велислава Спирова, която излезе в двубой срещу Марина в четвъртък вечер в ефира на ТВ7.

25-годишната брюнетка от Левски се изправи в поредния елиминационен тест, състоящ се от десет въпроса, свързани със самоличността на Къртицата, срещу Марина Певтичева - най-близкия й човек в шоуто, от чийто старт изминаха два месеца и половина. Излизайки завинаги от Базата, Велислава опроверга подозренията на зрителите, като декларира, че не тя е Къртицата.

Бургазлийката Марина пък бе номинирана от заселниците в Базата, като получи най-много копия и в крайна сметка даде повече верни отговори на елиминационния тест. Това автоматично я изпрати обратно в изолатора с Моро и Валя. Както е известно, единият от двамата изпитва особено нежни чувства към Марина, докато за другия тя е последният човек, който е добре дошъл в импровизирания им катун.

В четвъртък базата напусна и поп-фолк дивата Десислава, която прекара една седмица в Базата на Къртицата със статут на гост-звезда.

#Къртицата #Велислава #Марина #Десислава

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници