Корнелия Нинова във „Факторът Кошлуков”

Корнелия Нинова във „Факторът Кошлуков”
Заместник-председателят на ПГ „Коалиция за България” Корнелия Нинова ще е гост на предаването„Факторът Кошлуков” тази събота. Снимка: БТА
A A+ A++ A

Заместник-председателят на ПГ „Коалиция за България” Корнелия Нинова ще е гост на предаването„Факторът Кошлуков” тази събота.

В ефира на TV7 тя ще говори за промените по високите етажи на БСП, за новите заместници на соцлидера Сергей Станишев и шефовете на комисии в парламента. Водещият Емил Кошлуков ще разпита червената депутатка и за последните събития в парламента, обстановката в 42-то Народно събрание и основните приоритети на кабинета „Орешарски”.

От президента на КНСБ Пламен Димитров зрителите ще научат оценката на синдикалистите за първите дни от работата на правителството.

На кръглата маса по темата „(Не)изпълними обещания в социалната сфера” ще седнат проф. Гарабед Минасян, проф. Кръстьо Петков и д-р Иван Нейков, министър на труда и социалната политика в кабинета „Костов”. В предаването ще бъдат разгледани детайлно и първите заявки на правителството на Пламен Орешарски.

Професор Михаил Константинов и социологът Кольо Колев ще обсъдят назначенията и приоритетите на управляващите, както и отношенията между парламентарното мнозинство и опозицията. Изпълнителният директор на „Агенцията по заетостта” Камелия Лозанова пък ще даде своята оценка за обемите на работа през 2013-а.

Пред водещия Емил Кошлуков тя ще отговори на въпросите колко хора са минали през агенцията, как върви работата по оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” и в кои сектори на икономиката търсят най-много млади хора.

 

 

 

 

#Корнелия Нинова #Емил Кошлуков #Пламен Димитров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"