Публикуваха годишните данъчни декларации на висши държавници

Публикуваха годишните данъчни декларации на висши държавници
Сметната палата публикува годишните декларации за придобито имущество и доходи на лица, заемащи висши държавни, обществени и други длъжности. Снимка: skandalno.net
A A+ A++ A

Сметната палата публикува годишните декларации за придобито имущество и доходи на лица, заемащи висши държавни, обществени и други длъжности в публичния и частния сектор, съобщиха от ведомството.

Публикувани са доходите на лицата през предходната година, както встъпителните и финалните декларации на задължените лица, подадени до 25 юни 2013 г. Към тази дата не беше изтекъл едномесечният срок за деклариране за някои категории задължени лица, които са били назначени преди това.

Във връзка с извършени назначавания или освобождавания от длъжност на лица, заемащи висши държавни длъжности след датата на последната публикация, в публичния регистър са постъпили съответните декларации - встъпителни или финални.

Задължените лица са длъжни да подават съответните декларации в едномесечен срок от датата на назначаване/освобождаване. В нов едномесечен срок тези лица могат да правят промени в подадените декларации.

#лицата #сектор #регистър #декларация #промени

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »