Реформаторският блок ще изгражда единни регионални структури

Реформаторският блок ще изгражда единни регионални структури
Реформаторският блок започва изграждане на единни регионални структури в страната по идея на "Синьо единство". Снимка: offnews.bg
A A+ A++ A

Реформаторският блок започва изграждане на единни регионални структури в страната по идея на "Синьо единство", съобщиха от организацията, предаде БГНЕС.

Целта е уплътняване на политическия облик на проекта, координиране на националните и местни усилия, както и засилване на единодействието по места. Стана ясно, че създаването на регионалните звена ще започне от областните градове.

От организацията заявяват, че местните партийни структури ще се интегрират в общи дейности, за да се излъчват координирани послания от името на Реформаторския блок и ще привличат местни авторитетни фигури, интелектуалци, експерти, лидери на обществено мнение и активни граждани с цел разширяване на влиянието на реформаторското обединение.

В регионалните структури ще участва по един представител от всяка партия в обединението, кметовете и общинските съветници, както и общественици, заявили привързаност към каузата на Реформаторския блок.

#синьо единство #структури #областни #обединение #блок

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"