Антония и Александър Бередин вдигнаха приказна втора сватба в Лас Вегас

Антония и Александър Бередин вдигнаха приказна втора сватба в Лас Вегас
A A+ A++ A

„Мис България 2009“ и „Мисис Русия 2012“  Антония Петрова и Александър Бередин вдигнаха приказна втора сватба в Лас Вегас, съобщава списание LOVE style.

„Искахме втората ни сватба да е пълна противоположност на първата в Москва. Решихме да сключим брак в пустинята и температурата беше 40 градуса“, разказва Антонияq след като влюбената двойка се върна в България.

Тя избрала яркочервена рокля на София Борисова с бели камъни и червено було в съответствие със стила във Вегас. На сватбеното тържество присъствали единствено кумовете им, които от 12 години живеят в Лос Анджелис.

Антония и Александър пристигнали с бяла лимузина, а булката имала своя гримьорна, в която се приготвяла заедно с кумата.

„Тъй като в Москва не сме имали църковен ритуал, сега искахме да направим такъв. Запалихме големи бели свещи и си казахме „I do“ - всичко беше като в романтичен холивудски филм“, допълни тя.

Двамата няма да правят сватба в България. Отдавна искат деца и веднага след конкурса „Мисис Свят“ през ноември в Китай са решили да работят за бебе.

#Антония Петрова #София Борисова #Лос Анджелис

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"