„Музикална академия“ стартира със скандал и първа номинация за изгонване

„Музикална академия“ стартира със скандал и първа номинация за изгонване
Петя Буюклиева е първата пред изгонване. Снимка: www.ekrana.info
A A+ A++ A

На 24 септември в ефира на TV7 стартира конкурентният на X Factor 2013 музикален реалити формат „Музикална академия“, продуциран от Иван Христов и Андрей Арнаудов, които са и негови водещи заедно с Део.

Шоуто стартира с първия концерт на петте звезди с дългогодишна музикална кариера и няколко поколения почитатели, които първи прекрачиха прага на Музикалната академия. Това са Петя Буюклиева, Коцето-Калки, Стенли, Кичка Бодурова и Етиен Леви.

Имайки за задача да оценяват изпълненията индивидуално, задълбочено и обективно, съдиите на „Музикална академия“ – Люси Дяковска, Димитър Ковачев-Фънки, Здравко от дует „Ритон“ и Георги Христов, скоропостижно се конфронтираха помежду си и най-вече първите двама.

Адмирации от страна на журито и най-голяма зрителска подкрепа – 46,2%, получи Кичка Бодурова, а с 11,2% в своя подкрепа Петя Буюклиева стана първата номинирана за изгонване от Академията участничка, което втрещи и разгневи членовете на журито и най-вече Георги Христов.

„Това, че приех да бъда тук, означава, че това е един изключително сериозен музикален формат с истински критерии за певческите данни на изпълнителите. Ако ще се шегуваме така от първия ден, аз си отивам“, заяви видимо афектиран Георги Христов.

24 часа след първия концерт и влизането на ветераните на българската поп сцена в т. нар. общежитие на Академията, отново на живо от 19:30 ч. ще се състои концертът на актуалните звезди – Лора Караджова, Поли Генова, Сантра, Криско и Дичо.

#Петя Буюклиева #Кичка Бодурова #Део #Музикална академия #Лора Караджова #Георги Христов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"