Ванко 1 става изповедник на Петко и Яна

Ванко 1 става изповедник на Петко и Яна
Петко и Яна разкриват подробности около връзката си .
A A+ A++ A

В откровен разговор най-горещата светска двойка Петко Димитров и Яна Акимова се изповядва пред близкия си семеен приятел Ванко 1 в предаването "Поверително от NL" по ТВ7.

Двойката ще разкрие истината за отношенията на Петко с бившето гадже на Яна - Орлин Павлов, и дали двамата си пият кафето заедно, както твърди поп певецът.

Относно светската суета Петко споделя: „И аз, и Яна се опитваме  да бъдем максимално естествени, да бъдем самите себе си - това е моето амплоа, това е и нейният начин на мислене. Това са разбиранията ни за живота такива, каквито ги изповядваме! Яна много добре ме разбира и много добре си пасваме!”

Макар че младоженците се заричат до последно да запазят в тайна всички детайли около сватбата и гостите, в предаването двамата ще открехнат завесата около дългоочаквания празник: „Опитваме се да организираме сватбата си, така както я виждаме аз и тя, в никакъв случай няма да се съобразяваме със сватбени агенти, как се прави това или онова. Този ден е наш и ще го направим така, както го виждаме и искаме ние. За мен е най-важно Яна да бъде усмихната и ще игнорирам всичко и всеки освен нея, за да се случи това“.

#Петко Димитров #Яна Акимова #Ванко 1

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »