Майли Сайръс запали джойнт на сцената на MTV наградите

Майли Сайръс запали джойнт на сцената на MTV наградите
Майли запали джойнт на сцената на MTV наградите. Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Майли Сайръс отново „изпъкна“ по време на церемонията на Европейските музикални награди на MTV, обявени в неделя вечер в Амстердам. Тя взе наградата за най-добро видео за хита си Wrecking Ball, но едва ли ще бъде запомнена със статуетката.

Поддържайки скандалния си имидж, тя припали джойнт на сцената и изпълни предизвикателния танц туъркинг с джудже. Тя се възползва от законите в Холандия, където пушачите не могат да бъдат съдени за притежание на малки количества трева.

Голямата победителка сред дамите бе Кейти Пери, която грабна отличието за най-добра певица, като надви Лейди Гага и Майли. По време на шоуто тя изпълни и новата си песен Unconditionally. Момчешката банда One Direction получи приза за най-добър поп, а американският рапър Еминем – наградата „Глобална икона“ за цялостно творчество и за най-добър хип-хоп.

30 Seconds to Mars пък бяха отличени за най-добра алтернативна група. Фронтменът им Джаред Лето призова присъстващите да запазят минута мълчание за жертвите на тайфуна „Хайян“, който уби хиляди хора на Филипините.

За четвърта поредна година Джъстин Бийбър грабна статуетката за най-добър певец, а Бионсе и Бруно Марс бяха отличени съответно за най-добро изпълнение на живо и най-добра песен. Китайката Крис Ли получи наградата за най-добър международен изпълнител.

#Майли Сайръс #Еминем #Кейти Пери #MTV #Бионсе

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"