Изслушват възражения и искания по делото на „Килърите“

Изслушват възражения и искания по делото на „Килърите“
Престъпната група бе осъдена също за палежи, побои, лихварство и за притежание на незаконни оръжия. Снимка: www.okoffice.bg
A A+ A++ A

Варненският апелативен съд започна изслушване на становища, възражения и искания по доказателствата по делото на „Килърите“.

Предмет на въззивния контрол е присъдата на Шуменския окръжен съд, който призна вината на Петър Стоянов - Сумиста, Васил Костов - Кеца, Янко Попов - Туцо, на бизнесмена от Търново Георги Вълев, на бившия полицай Петър Атмаджов и на хижаря Райчо Стойнев за убийствата на Борислав Георгиев - изпълнителен директор на „Атоменергоремонт“, на търновския адвокат Петър Лупов и на шуменския бизнесмен Румен Рачев, съобщиха от Варненския апелативен съд.

Престъпната група бе осъдена също за палежи, побои, лихварство и за притежание на незаконни оръжия. На 21 декември миналата година Шуменският окръжен съд наложи три доживотни присъди без право на замяна на Петър Стоянов, на Васил Костов и на Георги Вълев. Останалите от групата на „Килърите“ - Янко Попов, Райчо Стойнев и Петър Атмаджов получиха по-леки присъди.

#Килърите #Шуменския окръжен съд #Янко Попов #Райчо Стойнев #Петър Атмаджов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"