Ваня, Лияна и Стойко един срещу друг на полуфинала на VIP Brother

Ваня, Лияна и Стойко един срещу друг на полуфинала на VIP Brother
Лияна. Снимка: Нова телевизия
A A+ A++ A

В сряда ще се проведе полуфиналът на VIP Brother 2013. Двама съквартиранти ще напуснат шоуто на крачка от победата, а само един от номинираните ще намери място сред петимата претенденти за големия финал на 16 ноември.

Гости в студиото на Ники Кънчев ще бъдат спортният коментатор Крум Савов, напусналата шоуто в понеделник Ирина Флорин, Любо Ганев и Джуджи, позната на зрителите от „На Кафе“. Към тях ще се присъединят репортерката от „На Кафе“ Зейнеб, “Мис България 2009“ Антония Генова и водещата на Времето по Нова ТВ Никол Станкулова.

Номинираните Ваня Червенкова, Лияна и Стойко Сакалиев ще бъдат провокирани в ефир, но не от хората, с които съжителстват, а директно от гостите в студиото.

Тази вечер Big Brother ще постави задача на всички съквартиранти, в която те трябва да вложат цялото си вдъхновение и творчески потенциал. Финалистите ще се борят за подкрепата на зрителите, мотивирайки своите причини за оставане в Къщата чрез есе на тема „Защо заслужавам да бъда звездата на България?“.

#VIP Brother 2013 #Зейнеб #Никол Станкулова #Любо Ганев #Ирина Флорин #Крум Савов #Ники Кънчев #Стойко Сакалиев #Лияна #Ваня Червенкова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"