Етиен, Дичо и Мария на елиминации в Музикална академия

Етиен, Дичо и Мария на елиминации в Музикална академия
Мария Драгнева отиде на елиминации, като преди това без малко сама да напусне Академията. Снимка: ТВ 7
A A+ A++ A

Концертът на "Музикална академия" в петък вечер бе посветен на диското. Зрителите изпратиха на елиминации Етиен, който пя песента "One way ticket". Той посочи  за елиминации Дичо. Аргументира се с това, че вече му е време да си ходи, затова ще посочи  най-добрия.

Журито изпрати на елиминации Мария Драгнева, която пя песен на Уинтни Хюстън. Мария истински се разстрои от острите критики и дори поиска да напусне шоуто  и академията.

Прея бе  избрана за диско кралицата на вечерта от журито, но зрителите класираха на първо място изпълнението на Кичка Бодурова, която за първи път  пя  песен, която не е от нейния репертоар.

Борис Годжунов се появи на сцената в елегантен смокинг и пя заедно с легендите от "Музикална акдемия" в подкрепа на своите пенсионирани колеги.

Ники Захариев сподели, че вече е сбъднал своята най-голяма мечта да пее на сцена заедно с български музикални звезди и пя за това повече деца сираци да имат този шанс.

Сирийката Линда се разплака още преди да се качи на сцената, докато гледаше видео с карди от войната в родината си. Сред публиката имаше плакат "Линда сирийските деца те обичат", а  Нидал Алгафари обяви, че сирийската общност  дарява 1000 лева  в подкрепа на каузата на Съюза на българските артисти.

#Мария Драгнева #Музикална академия #Дичо #Етиен Леви #Кичка Бодурова #Прея #Борис Годжунов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"