Сблъсък на поколенията в Музикална академия

Сблъсък на поколенията в Музикална академия
Снимка: ТВ7
A A+ A++ A

Тази седмица на елиминации попаднаха Дичо, Стенли и Прея. С формиралата се тройка отново ще станем свидетели на „сблъсък на поколенията“.

Дичо беше номиниран от зрителите на Музикална академия с вот от 6.03%. На елиминационния концерт вечерта Дичо ще изпее песента на Д2 „Пътувам“, за която ще получи подкрепата на Поли. Ако журито този път не го спаси, втората песен, която е приготвил, е Dead or alive на Bon Jovi. На сцената ще го защитава не кой да е друг, а дългогодишната му приятелка Карина.

Стенли е участникът, който Дичо избра за съперник на елиминационния концерт. Това е първа номинация за изпълнителя, но не това го държеше в мрачно настроение последните дни. Изолацията не се отразява добре на Стенли и това го прави раздразнителен към колегите си и журито. Първата песен, която той ще изпее, е „Есен“ на „Диана Експрес“, за която рамо ще му удари Етиен Леви. За втора песен е подготвил епичната „Жулиета“ на „Тангра“. Тази седмица половинките навлизат в предаването, за да защитават мъжете си, и Людмила Сланева - Локо няма да остане по-назад. Тя ще застане твърдо зад гърба на съпруга си Стенли.

След като известно време стоеше далеч от елиминациите, във вторник журито изпрати Прея да пее своите любими песни на концерта във вторник. За първата песен опора ще й бъде най-добрият й приятел в Академията - Георги. Заедно ще изпълнят песента на Steve Wonder What the fuss. За втора песен тъмнокожата чаровница е приготвила Brown Skin на India Arie. За да защити Прея, на елиминационния концерт ще бъде Милена Златкова от „Тройка на разсъмване“.

#Музикална академия #Дичо #Стенли #Прея

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »