Кичка и Дичо на финал в Музикална академия

Кичка и Дичо на финал в Музикална академия
Кичка отново спечели зрителския вот.
A A+ A++ A

Сигурните финалисти в шоуто Музикална академия, които ще пеят на 13 декември в битка за спечелването на 100 хил. лв., са Кичка Бодурова, която получи най-висок зрителски вот и Дичо, който беше посочен от журито.

Само седмица преди големия финал на риалитито на елиминации отиват Прея, Поли Генова и Георги.

Чернокожата звезда получи най-нисък зрителски вот. Тя не пожела да номинира нито един от своите колеги, затова тегли чоп. Съдбата реши на елиминационния концерт другия вторник да пее Поли Генова. Журито определи Георги да е третият номиниран в петък вечер.

Изпълнението на филмови песни се оказа трудна задача за звездите на шоуто. Журито беше  изключително критично и дори успя да разплаче един от фаворитите Поли Генова, която коментира, че тези велики песни не трябва да се пеят от никого и не бива да бъдат променяни, защото хората ги харесват такива каквито са.

Георги се представи много вяло и разсеяно при изпълнението на „Адаптация" на Васил Найденов и понесе сериозни критики от журито. На него явно му бе трудно да  пее в в дует с Маргарита Хранова като дори самата тя призна, че песента е много висока за него.

Дичо пя „Клетва" на Щурците и според журито се справи блестящо. Второто му изпълнение бе заедно с   Део. Залата и журито ги аплодира.

Във вторник ще стане ясно кой отпада от надпреварата за 100 000 лева само три дни преди финала на шоуто.

#Кичка Бодурова #Дичо #Прея #Поли Генова #Музикална академия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »