Младите в Музикална академия бойкотират Кичка

Младите в Музикална академия бойкотират Кичка
Само три дни преди големия финал на Музикална академия една от звездите Поли Генова, Прея или Георги ще напусне шоуто. Снимка: ТВ7
A A+ A++ A

Само три дни преди големия финал на Музикална академия една от звездите Поли Генова, Прея или Георги ще напусне шоуто. За първи път на елиминации журито няма право да спаси никого, то ще коментира, но няма право да гласува. На полуфинала всичко зависи от зрителския вот. Кой ще напусне шоуто и кой ще пее на финала за наградата от 100 000 лева, ще решат зрителите.

За първи път на елиминации звездите няма да пеят в дует с изпълнител от своята група. Номинираните имат право да пеят с участници от Академията по свой избор. Кичка е единствената, която не влиза в нито едно от сценичните желания на музикантите, така в елиминационния концерт ще участват всички без нея. Дали това е бойкот от страна на младите участници в Академията, или класически пример за сблъсък на поколенията, предстои да се изясни.

Във вечерта на последните елиминации ще звучат песни от личния репертоар на менторите, изпълнени заедно с последните оцелели в състезанието от съответната група.

Катя от Ритон ще пее с Кичка Бодурова „Някога, но не сега“.

Мариана Попова заедно с Поли Генова и Дичо ще пеят испанска песен Lehos, за което на китара ще им акомпанира Дани Милев.

Рут Колева заедно с Прея и Георги ще изпълнят Moving Forward.

#Музикална академия #Поли Генова #Прея #Георги #Катя #Рут Колева #Мариана Попова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »