Рут Колева се подигра с Кичка

Рут Колева се подигра с Кичка
Колажът с Кичка и Бионсе от профила на Рут във Фейсбук. Снимка: Фейсбук
A A+ A++ A

Рут Колева се подигра с естрадната певица Кичка Бодурова. В своя профил Рут пусна няколко колажа, които пародират Кичка. Снимките на музикалната ни ветеранка са монтирани до снимки на Бионсе и уж доказват, че тя копира стила на Кичка.

Към това Рут добави и доста рязък статус. „Върнете Бекапе, Мавзолея и софийското жителство! Да живее майка България, и Кичка президент! 2013-та, България. Държава в която „певица“ като Кичка Бодурова е на път да спечели музикално риалити. После някой да смее да каже, че не сме (поне) 20 години назад.“

„Не можеш да възхваляваш нещо, което е старо, само защото е старо“ - продължи серията Рут. Очевидно е, че младата сензация още не може да преглътне конфликта, който двете с Кичка имаха в Музикална Академия.

Рут, която беше ментор на младите и неизвестни певци в риалитито, първа хвърли ръкавицата. „Вие, госпожо Бодурова, на тази сцена се представяте плачевно“, отсече тя тогава. А Кичка отвърна на удара: „Кое е това момиче Рут Колева, защото аз не я знам?“. След което я нарече на английски „глупаво момиче“.

#Кичка Бодурова #Бионсе #Рут Колева #Музикална академия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »