Рут Колева: Простих 5 изневери за година

Рут Колева: Простих 5 изневери за година
Рут Колева направи равносметка на изминалата си година.
A A+ A++ A

Рут Колева реши да направи развносметка за отминалата година във Фейсбук. Певицата споменава участието си в риалити програмите „Къртицата“ и „Музикална академия“, където успя да влезе в конфликт с естрадата.

Ето каква беше 2013 за певицата, според самата нея: „Е*аси годината. For REAL! Скочих с парашут, ядох плъх и козе око (съзнателно). Гледах The Prodigy за четвърти път и Atoms for Peace за първи. Пропътувах Европа с брат ми и се влюбих в Париж и Лондон! Видях слънчогледите на Ван Гог, Мона Лиза и апартаментите на Наполеон. Слушах невероятни улични музиканти пред Notre Dam и се качих на Айфеловата кула. Изнесох се 3 пъти и спасих една котка от сигурна смърт. Изкарах книжка и си татуирах диамант. Простих 5 изневери и издадох албум, по който работих сама повече от година. Марк Ронсън го чу и туитна за него!!! Живях 3 месеца с 54 камери и ходих на мач на Локо ПЛД. После ходих и в Двореца в Балчик, където е супер яко. Успях да накарам цялата естрадна гилдия да ме мрази, защото не съм комунистическа лицемерка. Запознах се с много хора и пях на много сцени. Влюбих се два пъти в неподходящи човеци и преглътнах много обиди. Още си пускам D'Angelo и Miss Jill Scott, още вярвам в доброто и в хубавата музика. Горда съм. Доволна съм.“

В статуса обаче не става и дума за настоящото й гадже Любо Жечев, с когото се запознаха в „Къртицата“ и продължават романса си и до днес.

#Рут Колева #Къртицата #Музикална академия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"