Форум за подпомагане на малкия и средния бизнес

Форум за подпомагане на малкия и средния бизнес
Сдружението за подпомагане на малкия и средния бизнес „Обединени Бизнес Клубове” организира икономически форум. Снимка: news.expert.bg
A A+ A++ A

Сдружението за подпомагане на малкия и средния бизнес „Обединени Бизнес Клубове” организира икономически форум на тема: „Европейски фондове и банкови институции в помощ на малкия и средния бизнес (Оперативните програми през новия програмен период 2014-2020 и новостите в банковата стратегия)“, предаде plovdiv.topnovini.bg.

Форумът ще се проведе в рамките на един ден, на 6 февруари, на дискусията ще присъстват 350 – 400 представители на малкия и средния бизнес от цялата страна. Форумът ще бъде в три панела, като в първия, след официалното откриване, ще се обсъжда възможността за създаване на балканско сдружение на малките и средните предприятия, международни клъстери и международна търговия.

Във втория панел ще се дискутират възможностите за банково финансиране и новите финансови продукти, а в третия – реалностите в усвояване на средства от малките и средните предприятия по различните оперативни програми през новия програмен период.

#бизнес #програми #стратегия #институции

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници