26 проекта по Оперативна програма „Околна среда”

26  проекта по Оперативна програма „Околна среда”
Имаме ресурс от 26 готови проекта, с които да започнем Оперативна програма „Околна среда“ 2014-2020, каза министър Михайлова. Снимка: velingrad.org
A A+ A++ A

„Имаме ресурс от 26 готови проекта, с които да започнем Оперативна програма „Околна среда“ 2014-2020“, каза министърът на околната среда и водите Искра Михайлова на изслушване на информация от МОСВ за степента на подготовка на ОП „Околна среда“ за периода 2014 г. - 2020 г., предаде агенция „Фокус“.

„Нашата амбиция е да прилагаме пакет от проекти, които са готови и завършени, с които да започнем реализация на програмата. Това са 26 проекта от периода 2007-2013“, обясни министърът. „Много се надявам и имаме основание да мислим, че програмата ще бъде одобрена. Това е програма в напреднала фаза на подготовка. Това ни дава основание да считаме, че вървим напред.

При добро темпо и концентриране на усилията бихме могли да поддържаме това ниво и в рамките на амбициозни срокове да мислим за подписване на програмата и започване на изпълнение“, заяви Михайлова.

#Искра Михайлова #програма #подготовка #изпълнение #усилия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Околна среда
Последно от Околна среда

Всички новини от Околна среда »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"