Силистренска област – в снежен капан

Силистренска област – в снежен капан
Силистренска област остава в снежен капан. Снимка: www.novini.bg
A A+ A++ A

Силистренска област остава в снежен капан. Всички пътища са затворени за движение заради снегонавяване, предаде БГНЕС. От 4 ч. сутринта цялата налична техника на почистващите фирми е излязла на работа. Приоритетно се разчистват главните пътища за Русе, Шумен и Добрич, съобщи БНР.

Община Вълчи дол продължава да е в бедствено положение заради снеговете. Екипи на варненската дирекция „Противопожарна и аварийна безопасност“ са спасили тази нощ 46 души от закъсали в снега автомобили. Пристанище Варна е отворено, летището работи нормално. Въведени са ограничения и по редица второкласни и третокласни пътища във Варненска област. В Разградска област е ограничено движението на камиони с тегло над 10 тона.

Проходими са АМ „Хемус“ и пътят Русе - Варна, но при тежки зимни условия, информират от областното пътно управление. Около 300 ТИР-а чакат да преминат през Дунав мост в Русе. Товарните коли се пропускат поетапно при Бяла. Усложнената зимна обстановка спира учебните занятия в Шумен, Разград, Исперих и редица други общини в Североизточна България.

#АМ "Хемус" #Русе #Варна #Разград #пътища #Шумен #Разград #Исперих

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"