Рут Колева вбеси Фейсбук

Рут Колева вбеси Фейсбук
Рут Колева Снимка: vbox7.com
A A+ A++ A

Публикация на певицата Рут Колева във Фейсбук взриви мрежата. Потребителите са недоволни, че певицата, станала известна не толкова с песните си, колкото с участието си в риалити предавнията „Музикална академия“ и "Къртицата", си позволява да дава оценки за всички българи. Там тя пушеше, пиеше, въпреки че беше бременна. Голяма част от хората във форумите са недоволни, че Рут Колева прави обобщения, обидни за българите, а себе си смята за по-различна.

Ето я и публикацията на Рут Колева:

"Българино, ти си един много странен човек. Винаги вечно недоволен. И от лошото, и от хубавото. Ти не умееш да цениш, не умееш и да действаш (да бе, и ти искаш да свалим правителството, ама ги псуваш, че има задръстване, докато протестират нали?). Знаеш само да говориш и да плюеш. Ти не познаваш щастието. Ти не знаеш как да се зарадваш на нещо, което има стойност. Аз не желая твоето признание или одобрение, не желая и твоето внимание. Ти сам ми го даваш... Това, че ще пея на живо по BBC, не е кой знае какво, но пък никой друг българин не го е правил досега. Никой българин не е печелил вниманието на тази медия, в този стил музика. Това не струва пари, това струва труд и усилие, което ти не си свикнал да полагаш. И те яде отвътре, че на някой му се случва, без да си "плаща" за това. Жалко за теб, жалко и за мен. Защото аз се отказвам да се занимавам с теб и с твоята географска ширина. Ще можеш да плюеш за напред колкото желаеш, само че от разстояние. Знаеш ли кой си ти, Българино? Ти си този, който си бие жената и децата всеки ден "възпитателно". Ти си този, който смята, че да си гей е болест и е заразно. Ти мразиш, цигани, турци и сирийци, без дори да знаеш защо. Не си чувал за Мустафа Кемал Ататюрк, но знаеш много за "робството". Я гледай 12 years a slave и опитай пак? Мразиш чужденците, но с радост би им взел парите. Милееш за бай Тошо и за "онези времена". Твърдиш, че мразиш корупцията, но си измислил начин да превърташ топломера и се извиняваш с "Еми те всички го праат, бе!", сакън да не се пре*беш. Срам ме е от теб. Срам ме е да обяснявам как "Не, ние българите не сме такива. Напротив! Ние сме много топли, добронамерени, талантливи и възпитани хора!", когато случаен англичанин на другия край на планетата ми разказва как български работници са му обрали къщата, та му взели и рафтовете от хладилника!? Писнало ми е, когато кажа, че съм от България, хората да извръщат глави. Но няма да се крия, и няма да спра да говоря, че НИЕ не сме КАТО ТЕБ. Защото в тази малка, самотна и тъжна държава има хора с качества, талант и мозък. Ти си живей, а ние ще бутаме".

Ето и мнение от Фейсбук:

Letiashtata Kozzila Erato: "Мила Рут Колева, която и да сте Вие. Дори Джъстин Бибър, който е най-мразеният изпълнител на планетата, не нарича американците глупави, дебели или друго смешно клише, защото, очевидно за всички, е по-умен и възпитан от Вас. Бидейки американец, а не българин, както сама подчертавате. Другата разлика е, че въпреки че го мразят 100 милиона, той е преуспял, хората го знаят и като го знаят, му се смеят. Вас аз не Ви знам, иначе на сто процента бих Ви се подиграла за нещо".

#Рут Колева #Фейсбук

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »