Заради ремонти спират водата в части на София

Заради ремонти спират водата в части на София
Заради текущи ремонти спират водата в някои части на София. Снимка: lifeatcity.com
A A+ A++ A

На 21 февруари, във връзка с подмяна на водомерни възли на улица "Алабин" в центъра на София, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 ч., съобщават от "Софийска вода".

Засегнати ще са живеещите в района на: бул. "Христо Ботев", бул. "Александър Стамболийски", бул. "Витоша", ул. "Алабин". Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. "Завоя" кв. "Волуяк", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 ч. на живеещите в района на: ул. "Завоя", ул. "Дружба", ул. "Зорница", ул. 50.

Във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. "Авицена", кв. "Яворов", се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 14:00 ч. на живеещите в района: по ул. "Авицена" от бул. "Цариградско шосе" до ул. "Цар Иван Асен ІІ", по ул. "Модест Мусоргски" от ул. "Николай Гогол" до ул. "Светослав Тертер".

Във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. "Георги Богровски", кв. "Горна баня", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района: по ул. "Георги Богровски" от ул. "Никола Петков" до ул. "Христо Стефчов".

#вода #ул. #Горна баня #Волуяк #водоподаване #Софийска вода

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"