И Сани Жекова облече традиционна носия

И Сани Жекова облече традиционна носия
И Сани Жекова се премени с носия.
A A+ A++ A

Красивата надежда в сноуборда успя за пореден път да ни накара да се почувстваме горди, че сме българи, като покори планината с автентична народна носия. Александра Жекова застана пред обектива, за да покаже красотата на българската традиция в подкрепа на кампанията „Преоткрий традициите“.

Снимките се състояха именно на пистата, там, където многократно е доказвала силата на българския дух пред света. Сани, както я наричат всички, сама избра носията, която да облече, и неслучайно се спря на носия от пиринския край. С присъщата си усмивка и искрена радост, отправи своето послание към всички българи, като даде пример за това, че не трябва да забравяме корените и да пазим ценностите си.

„Поласкана съм, че получих покана да се включа в инициативата „Преоткрий традициите“, и се радвам да бъда част от нея. Смятам, че е много важно българите да почитат нашите традиции и култура. Много уважавам и харесвам Нешка Робева за всичко, което е постигнала в живота и в спорта. Изключително много харесвам българските традиционни носии, те са уникални и всяка съдържа типичен елемент за своя край“, споделя Сани за участието си в кампанията.

Припомняме, че и други известни личности се включиха в кампанията - сред тях са Сашо Кадиев, Никол Станкулова и Васил Михайлов.

#Сани Жекова #Сашо Кадиев #Никол Станкулова #Нешка Робева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници