Сесилия Атиас и част медиците ни разказаха спомени от Либия

Сесилия Атиас и част медиците ни разказаха спомени от Либия
За първи път от седем години, когато бяха освободени медиците ни от Либия, те успяха да се срещнат със Сесилия Атиас (Саркози). Снимка: offnews.bg
A A+ A++ A

За първи път от седем години, когато бяха освободени медиците ни от Либия, те успяха да се срещнат със Сесилия Атиас (Саркози), която изигра съществена роля за освобождаването им. „Човешкият живот е важен дотолкова, доколкото може да помогне на другите.

Кадафи беше много тъмна личност и имаше брутално държание“, каза на пресконференция в БНР мадам Атиас. Тя подчерта, че „когато човек се съмнява, тогава няма да успее!“.

На пресконференцията, която обяснимо протече с много емоции, присъстваохта само част от медиците ни, които разказаха за последната нощ, когато е трябвало да напуснат затвора и да се отправят към летището, без да са знаели дали отиват на смърт, или към свободата си.

Генералният директор на БНР Радослав Янкулов заяви, че приемаме Сесилия Атиас „като огромен приятел на България, като наша сестра и човек, готов да протегне ръка, когато сме в беда и имаме нужда от помощ“.

#Сесилия Атиас #медици #сестри #Либия #Радослав Янкулов #Кадафи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »