Само майката на малката Пламена я изпрати във вечния й път

Само майката на малката Пламена я изпрати във вечния й път
Убитата Пламена беше погребана в Русе. Снимка: bg.wikipedia.org
A A+ A++ A

Единствено майката на убитата 7-годишна Пламена Петрова от Русе изпрати детето си в последния му. На погребението не присъства никой друг от семейството и роднините. Бяха дошли още директорката и педагогическият съветник на училището, където Пламена бе първокласничка.

Погребението бе уредено изцяло от община Русе, която заплати 410 лв. за всичко необходимо, защото майката Деница Атанасова няма финансова възможност. Тя сподели през сълзи, че е дала последните си пари, за да пътува цяла нощ и да пристигне от гр. Септември в Русе за погребението. Деница е категорична, че ще вземе по-малката си дъщеря – 4-годишната Десислава, за да я гледа заедно с новото си семейство. Тя е подала документи пред социалните служби в гр. Септември, които предстои да бъдат разгледани и придвижени към Русе, където в момента обгрижват Десислава в дом "Надежда".

"В момента съм много щастлива с второто момче, с което живея, той не ми е посягал никога, за разлика от Пламен, който ме биеше непрекъснато, дори бременна. Родих Деси с надеждата, че това ще оправи нещата в семейството, но не стана", разказа Деница. Докато милваше мъртвото си дете, тя разплакана поиска доживотен затвор за бившия си мъж Пламен заради убийството на малката Пламена. Гледката бе потресаваща, защото следите от жестокия побой и синините още личаха по лицето на детенцето.

Майката не знае, какво точно се е случило на фаталния Великден. Казали са й, че Пламен е поискал от детето да си напише домашните, а то е отказало и това е провокирало бащата.

#Пламена #Деница #баща #Пламен #Надежда #септември #Русе #Десислава

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от In Memoriam
Последно от In Memoriam

Всички новини от In Memoriam »