14 тежки катастрофи за денонощие

14 тежки катастрофи за денонощие
През изминалото денонощие в страната са станали 14 тежки катастрофи. Снимка: www.novini.bg
A A+ A++ A

През изминалото денонощие в страната са станали 14 тежки катастрофи, при които са загинали четирима души и 13 са били ранени, съобщават от СБА, позовавайки се на "Пътна полиция" и Агенция “Пътна инфраструктура”. В София е имало 19 леки и две тежки пътни произшествия, с двама ранени.

Пътищата от основната мрежа в страната са мокри. По АМ "Тракия" в област Пазарджик, заради ремонтно-възстановителни работи на виадукта при км. 67+027, е въведена временна организация на движението, като тежкотоварните автомобили над 12 тона, включително с ремаркета и полуремаркета, се пренасочват. Въведена е и временна организация на движението заради ремонтни дейности на виадукта "Бебреш" при км. 30+874 на АМ "Хемус".

Ограничено е движението на автомобили в активната дясна лента в дясната тръба на първия тунел в посока София-Перник на АМ "Люлин" - заради аварийноремонтни работи. Движението е пренасочено в изпреварващата лента. Ремонт се извършва и на околовръстния път на София при светофара за кв. "Филиповци". Препоръчва се на водачите да използват алтернативен маршрут.

#СБА #Бебреш #Пазарджик #София #Филиповци #Хемус

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"