Разкриха домашна нарколаборатория в с. Железница

Криминални | 14 май 2014, сряда / 13:50| Показвания:При претърсване в имота, обитаван от В. Б., в село Железница полицаите са попаднали на 69 саксии, засети с канабисови растения. Снимка: МВР

Полицаи разкриха и неутрализираха нарколаборатория за производство на канабис на територията на с. Железница. Иззети са чували и десетки саксии с наркотика, както и лабораторно оборудване за отглеждането му.

Полицаите са достигнали до нарколабораторията след проверка на лек автомобил, управляван от В. Б. (40 г.) от София, в който са открити пет найлонови топчета със зелена тревиста маса.

При претърсване в имота, обитаван от В. Б., в село Железница полицаите са попаднали на 69 саксии, засети с канабисови растения, 3 кг суха тревиста маса канабис и 165 г кафеникаво вещество, реагирало при наркотеста на хашиш.

Иззети са лампи, торови вещества, вентилатори, трансформатори за ток и други. Констатирано е и незаконно присъединяване на имота към електроразпределителната мрежа.

40-годишният мъж, който е криминално проявен и осъждан за наркотици, е задържан с полицейска заповед за 24 часа. Образувано е досъдебно производство.


Тагове: тест, наркополеви, саксии, железница, канабис, производство, нарколаборатория

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси