Сандра Бълок с вдъхновяваща реч към абитуриентите

Сандра Бълок с вдъхновяваща реч към абитуриентите
Сандра Бълок посъветва абитуриентите да спрат да се притесняват за бъдещето си. Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Носителката на награда „Оскар“ Сандра Бълок изненада завършващия випуск на гимназия „Уорън Ийстън Картър“ в Ню Орлиънс като произнесе официална реч пред тях преди няколко дни. Сандра посъветва абитуриентите как да спрат да се притесняват за своето бъдеще и как да си „отворят очите“ за радостта от живота.

Бълок използва известния въпрос: „Ако можех, какво бих казала на по-младото си аз?“, за да започне вдъхновяващото си слово. Ето и няколко съвета за щастлив живот, които звездата от „Гравитация“ даде на младите хора в Луизиана, САЩ:

1. Спрете да се притеснявате за бъдещето толкова много. Спрете да се плашите от непознатото, защото всичко, за което човек се притеснява, обикновено никога не се случва. Могат да ви се случат много други неща, но не и това, за което се тревожите най-много. Така или иначе, човек не може да направи нищо, за да избегне непознатото.

2. Вдигнете летвата по-високо. По някаква причина, близките хора около вас, мечтаят да ви видят как успявате в живота, но това не е ваш проблем, а – техен. Разберете, че нищо в живота не е провал, а всичко е полезен опит. Един ден дори няма да си спомняте своите неуспехи. Просто нещата, които няма да се получават в живота ви, ще ви показват, че трябва да опитате нещо друго.

3. Сутрин, преди да излезете от вкъщи за работа – изтанцувайте един танц. Това ще промени не само походката и излъчването ви, но и целия ви мироглед.

4. Хапвайте по нещо зелено всеки ден, на всяко хранене.

5. Не си духайте носа на публично място – използвайте носна кърпичка.

6. Когато някой го е грижа за вас – прегърнете го и то с двете си ръце. Това явно е човек, на когото ще можете да се опрете в труден момент в живота си, така че не го изпускайте.

7. Ако някой не иска да се занимава с вас, приемете го. Не всеки човек, когото вие ще обичате и на когото ще държите, ще ви отвърне със същото. За това е важно да откриете хората, които ще ви ценят и уважават, такива каквито сте.

8. Открийте какво ви носи най-голяма радост. Каквото и да е това нещо – намерете го. Това изцяло зависи от вас. В края на краищата от това зависи щастието в живота. Вие няма да си спомняте тревогите, съмненията и притесненията, които ще срещнете по пътя си. Това, което ще си спомняте най-вече са нещата, които са ви донесли най-голяма радост.

#Сандра Бълок #Луизиана #САЩ #гравитация #Ню Орлиънс #абитуриенти #Оскар

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници