Придружителка на болна преби медицинска сестра

Придружителка на болна преби медицинска сестра
Битата сестра е в шок и с наранявания по лицето, главата и ръката. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Жена придружаваща майка си преби дежурната медицинска сестра в инфекциозното отделение на областната болница в Пазарджик, съобщи "24 часа".

Битата сестра е в шок и с наранявания по лицето, главата и ръката. Тя има 45 години стаж.

45-годишната Румяна Стойчева от Ракитово е била придружител на тежко болната си майка, но отказвала да спазва болничния режим в отделението. Тя непозволявала на лекарите да лекуват майка и, пречела им да и взимат кръв за изследвания, да и дават лекарства и поставят системи.

В края на смяната дежурната сестра Мария Велкова помолила жената да напусне, но след като придружителката отказала, сестрата извикала охраната.

Преди да сдаде дежурството на колежка, сестра Велкова била нападната в гръб от Румяна Стойчева с юмруци по главата, тялото и лицето. Пристигнала на мястото охрана издърпала нападателката и я извела от отделението.

Агресивната жена обаче не си тръгнала, а се скрила край отделението. В момента в който сестра Велкова си тръгвала от болницата, Румяна отново и се нахвърлила с юмруци.

Извиканите на мястото охранители и полицай са задържали жената. Тя е задържана за 24 часа и срещу нея е образувано бързо производство.

#болна #преби #медицинска #сестра

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »