Българинът от „Хари Потър“ става овчар в „Столичаните“?

Лайфстайл | 13 юни 2014, петък / 15:22| Показвания:Станислав Яневски (овчарчето) на снимачната площадка. Снимка: Би Ти Ви

Станислав Яневски, който изигра Виктор Крум в „Хари Потър и огненият бокал“, ще стане част от сериала „Столичани в повече“, чиито нови епизоди вече се снимат. На кадър от снимачната площадка 29-годишният красавец е нагласен като овчарче. Подробности за ролята му обаче не се дават.

Традиционно, Би Ти Ви направи класация за най-добри реплики на героите от изминалия седми сезон:

Да беше жив дядо Радул, щеше да умре от кеф“, е фразата, за която са гласували най-много зрители. Тя е на Радко (Васил Драганов), който я казва, докато гледа как баща му Рангел (Любо Нейков) встъпва като депутат в парламента.

На второ място е диалогът между жената на Рангел – Гълъбина (Албена Павлова) и баба Марийка (Стоянка Мутафова): „И сега какво? Излиза, че Радко, ако не се размножи до една година, ще лежи, така ли?“ и отговорът: „Еми, Радко, като не е лежал навремето с жени, ще лежи сега с мъже, ама в затвора“.

Аз съм поп на пазарен принцип“ – това е репликата, която е на 3-то място в списъка. Тя, разбира се, идва от отец Григорий, който се направи на пророк, за да изкарва пари в последния сезон.


Тагове: Станислав Яневски, Хари Потър, Столичани в повече, Би Ти Ви, bTV

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси