Съдът отне имущество за близо 200 хил. лв. от пернишки килър

Съдът отне имущество за близо 200 хил. лв. от пернишки килър
Станислав Методиев, известен като Сиси, излежава присъда по множество обвинения по реда на НК, сред които лихварство и изнудване. Снимка: avukathakan.com
A A+ A++ A

Софийският градски съд (СГС) отне имущество за 198 830 лв. от Станислав Методиев и съпругата му по искане на Комисията за отнемане на незаконо придобито имущество (КОНПИ).

В полза на държавата от Методиев и съпругата му се отнемат апартамент в София, средствата от продажба на автомобил и сумите, които той е дал като заеми срещу ипотеки върху два недвижими имота в Перник. Искът на комисията е изцяло уважен от съда.

Станислав Методиев, известен като Сиси, излежава присъда по множество обвинения по реда на НК, сред които лихварство и изнудване.

Решението, което е по реда на отменения Закон за отнемане в полза на държавата на имущество, придобито от престъпна дейност, не е обжалвано и е влязло в сила.

Станислав Методиев – Сиси бе осъден на 30 години затвор за убийството на Цветелин Карпузов, Биляна Кръстева и Кирил Христов. Той има и 18-годишно наказание за ликвидирането на Николай Христов – -Хайо.

#отнеха #имущество #близо #килър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"