Бареков предлага Петър Стоянов за министър-председател

Бареков предлага Петър Стоянов за министър-председател
„Надявам се октомври на изборите да има нова политическа легитимация и новата сила „България без цензура” да спечели изборите”, заяви Бареков. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков заяви, че предлага бившия президент Петър Стоянов за министър-председател.

„С г-н Каракачанов идваме с номинация за министър-председател. Това е Петър Стоянов, бивш президент на Република България“, съобщи Бареков на влизане в президентството за консултациите с държавния глава Росен Плевнелиев.

Бареков отбеляза, че все още не е разговарял с Петър Стоянов за номинацията.

Той направи предложения и за финансов министър - Светослав Гаврийски, Калин Христов и Красимир Ангарски.

„Всички колеги, които са горе с нас през цялото време са част от проблема. Благодарение на ГЕРБ, ДПС и БСП доверието в политическата система беше сринато безвъзвратно”, каза оше Николай Бареков.

„Надявам се октомври на изборите да има нова политическа легитимация и новата сила „България без цензура” да спечели изборите”, добави той.

Според Бареков са нужни няколко милиарда, с които да бъде подкрепена банковата система, които могат да дойдат „от резерва, от държавата и от чуждестранните банки“.

„Лично аз настоявам Орешарски още тази вечер да си подава оставката и да се маха. Другата седмица – между сряда и петък е най-добре парламентът, ако е приел правителството на националното съгласие, да го гласува”, каза още Николай Бареков.

#Николай Бареков #България без цензура #Петър Стоянов #предсрочни избори #министър-председател

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"