Трима полицаи убити в Донецк

Трима полицаи убити в Донецк
Междувременно Киев активизира военната операция срещу опълченците в Югоизточна Украйна, като престрелки се водят край Славянск и в Донецк. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Въоръжени мъже застреляха трима украински полицаи и раниха други в Донецк, съобщи местният клон на вътрешното министерство.

Телата на полицаите са били открити близо до железопътна линия в северозападната част на индустриалния град, който е и административен център на сепаратистката област Донецк.

Нападателите избягали от мястото на инцидента и в момента се провежда разследване, съобщи в комюнике вътрешното министерство, предаде АФП.

Междувременно Киев активизира военната операция срещу опълченците в Югоизточна Украйна, като престрелки се водят край Славянск и в Донецк. Град Краматорск отново е бил подложен на артилерийски обстрел, а по село Николаевка са нанесени няколко ракетни удара, предаде РИА Новости.

Бойните действия бяха възобновени на следващия ден след подписването в Берлин на декларация за мирно разрешаване на конфликта и прекратяване на огъня.

#трима #полицаи #убити #Донецк #Краматорск #бойни #действия #Киев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »