„Горещо“ пада от екран?

„Горещо“ пада от екран?
Предаването „Горещо“ вероятно няма да бъде подновено от есента. Снимки: Фейсбук
A A+ A++ A

След цели 10 години в телевизионния ефир предаването „Горещо“ отива в архива.


Или поне такава е последната мълва, която тръгна след материал на „Труд“. Според информация на вестника от тази есен Венета Райкова остава без своя телевизионен таблоид.

Любопитно е дали свалянето на „Горещо“ е заради това, че предаването се изчерпа, или заради атаката на конкурентното предаване на Николета Лозанова „Поверително от NL“. През последните седмици папараците на Николета успяха да произведат доволно количество светски скандали, докато Венета витае все по-далече из темите за свръхестественото. В едно от последните издания на предаването тя предизвика пълен потрес, като посети в Сливен чалга певеца и бивш затворник Кондьо. Ромът, който лежа за склоняване към проституция, разказа пред камерите на „Горещо“ как му се е явил Исус Христос.



Междувременно Венета прави всичко възможно да поддържа безгрижен имидж и да не издава притесненията си. В четвъртък в профила си във Фейсбук Райкова пусна своя снимка в басейна на луксозния жилищен комплекс, който обитава. „Цял ден си се пека пред нас и се забавлявам! И за да разваля настроението на жълтурите - не си продаваме апартамента хахаха! Стига лъгахте хората, че мъжа ми е изпил и проиграл апартамента!“.

Блондинката може би ще получи предложение от Нова телевизия да води друго предаване или ще се премести в бТВ. Венета отказва да коментира слуха, но самият факт, че не го и отрича, доказва, че в ефира през септември ще има размествания.

#Венета Райкова #Горещо #Николета Лозанова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »