Петко и Яна с втори меден месец в Бразилия

Петко и Яна с втори меден месец в Бразилия
Петко и Яна се забавляват в Бразилия. Снимка: Фейсбук
A A+ A++ A

Петко и Яна Димитрови си спретнаха втори меден месец. Вместо да избере някой симпатичен български курорт, двойката замина за гореща Бразилия.

Младото семейство предпочете да се наслади на почивката си без новородения си син. Двойката е оставила малкия Доменик, който се роди през май, на грижите на бабите си.

Очевидно Яна и Петко споделят и една обща страст – футбола. За разлика от много български домакини, танцьорката не само гледа мачове със съпруга си, но и вика наравно с него по бразилските стадиони, където в момента се води надпреварата за Световната купа по футбол.

Бизнесменът дори се похвали със снимка във Facebook, на която е красивата му съпруга. Танцьорката позира с флага на Бразилия. Viva Brazil („Да живее Бразилия“), e написал Петко под кадъра, издавайки за кой отбор вика семейното дуо.

Припомняме, че бизнесменът и Яна се срещнаха в шоуто Dancing Stars, където си партнираха на сцената. Именно тази тяхна среща сложи и края на връзката между танцьорката и дългогодишната й половинка Орлин Павлов. Месеци по-късно Яна и Петко вдигнаха сватба за чудо и приказ, на която присъстваха много български знаменитости.

#Петко Димитров #Яна Димитрова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"