Изключиха от ДПС кмета на Гърмен

Изключиха от ДПС кмета на Гърмен
Минка Капитанова
A A+ A++ A

Минка Капитанова, кмет на община Гърмен, е изключена от ДПС на събрание, в което са участвали част от членовете на общинската структура на партията.

През есента на миналата година на извънредни избори издигнатата от ДПС Капитанова победи убедително кандидата на ГЕРБ Верхад Ислямов, печелейки 63 на сто от подадените гласове.

„Нещата не стават така, по този начин, възразила съм срещу предадения ми протокол от така проведеното общо събрание, не се смятам за изключена“, каза по телефона за БГНЕС Минка Капитанова. Тя е възразила срещу решението до областната структура на ДПС, уведомена е и централата на партията.

„Не знам доколко е законно проведеното общо събрание, Ревизионната комисия трябва да се произнесе за това", завърши Капитанова.

До частичните избори за кмет на община Гърмен се стигна, след като кметът Ахмед Башев стана депутат. Докато Башев управляваше общината, Капитанова бе негов заместник. Противоречията между двамата се изостриха, като тя толерираше фирми извън кръга на Башев, след като стана кмет на общината.

#Гърмен #кмет #изключен #ДПС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »